Центар, Аеродром и Чаир утре два часа без струја

Loading...

Утре од 8 до 10 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од населбата Маџир Маало, делот кај Народна банка.
Во периодот од 8 до 11 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата „Жорж Бизе” бр.8, ул.„Дванаесетта македонска ударна бригада” броевите:74, 76, 78-а, 78-б, 80-а, 89-б, 82-а и 82-б во Општина Аеродром.
Од 8 до 12 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „190″ во Старата скопска чаршија.
Прекините се заради планирани технички зафати во дистрибутивната електромрежа во Скопје, извесутува РЦУК-Скопје.

loading...