Цеца е во потрага по нов партнер?!

Loading...

Светлана Ражнатовиќ, позната како Цеца на 14 Јуни ќе наполни 40 години и конечно ќе се ослободи од маките кои ги имаше за нагодбата за присвојување пари од продажбата на 10 фудбалери и посед на 11 пиштоли, така што од обвинителството ќе и бидат исплатени 500 000 евра како последна рата.
Иако како роденденски подарок на 14 Јуни и излегува новиот албум „Повик“ изгледа нејзините деца сакаат друг вид на подарок за мајка им. Тие постојано ја терале да се заљуби за да престане да ги гњави и заморува нив, па јубилејот од 40 години било крајно време таа да си најде некој, според нив.
Како и да е, пејачката на сево ова вели дека е тешко да се биде вдовица на Аркан и дека таа не престанува да им зборува за сеќавањата од нивниот татко секој ден, а дека нејзиниот син и ќерка треба да знаат дека мајките никогаш не престануваат да се грижат за своите деца.
извор: komunikacija.mkСветлана Ражнатовиќ, позната како Цеца на 14 Јуни ќе наполни 40 години и конечно ќе се ослободи од маките кои ги имаше

loading...
Loading...