ЦЕЦА И МИЛИ СЕ ЗАКАРАА ПРЕД КАМЕРИТЕ: Беше анонимен, јас те создадов! Фолк дивата збесна

Loading...

Новата емисија на музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“ не помина без конфликт меѓу членовите на жирито, а имаше жестока дискусија меѓу поранешните соработници Цеца Ражнатовиќ и Александар Милиќ Мили.
Цеца и Мили се расправаа за тоа кој кого создал.


– Јас те создадов тебе! Ти беше класичен анонимус! – му рече Цеца на Мили и го потсети продуцентот дека Марина Туцаковиќ го донела кога имал 19 години и дека тогаш таа му дала шанса.
– Дали ти кажав дека си премногу себичен? Затоа повеќе не соработуваме! Еве јас те честам – викаше Цеца, бидејќи целата расправија започна бидејќи Мили не сакаше да ѝ даде „да“ на една учесничка.
„Оној што го почести …“, одговори Мили.

loading...
Loading...