Цеца откри каков раскош владее во вилата за Велигден, а од тоа на трпезата подзинаа и сватовите

Loading...

Иако за Велигден не беа заедно, сепак Цеца ги собра децата и сватовите во нејзиниот дом два дена подоцна.
Имено вчера пејачката во нејзиниот дом ги пречека сватовите како и својот син и ќерка заедно со нивните снаата и идниот зет на пејачката.
Ниту Цеца, Богдана и Анастасија немаа шминка на себе, па позираа во своето природно издание.
Меѓу гостите беше и сестрата на Цеца, Лидија заедно со својот сопруг и деца.


На трпезата имаше се и сешто, а фановите веднаш им позавидеа на присутните, погледнете.

loading...