Цеца ја дочека Старата нова година, но Анастасија не ги додржа солзите- со оваа песна семејството се потсети на Аркан

Loading...

Анастасија и Цеца Ражнатовиќ покажале како ја чекаат Стара Нова Година во својот дом во Дедиње.
Тие две објавиле снимки на кои се гледа дека уживаат во семејниот дом заедно со најблиските пријатели.


„Ја чекаме српската Нова Година во хармонична атмосфера – напишала Анастасија.
Анастасија исто така сподели и фотографија на која пее нејзината мајка Цеца, а под неа напиша дека таа ја нарачала песната „тако ми недостајеш“ и на истата имаше бројка 20.


Според многумина со ова Анастасија алудирала на утрешната 20 годишнина од убиството на нејзиниот татко Жељко Ражнатовиќ- Аркан.

loading...