Црногорски спорт

Loading...

Зашто црногорците се толку успешни спортисти само во ватерполо?- Затоа што тоа е единствен спорт во кој неможат да се испотат.Зашто црногорците се толку успешни спортисти само во ватерполо?- Затоа што тоа е единствен спорт во кој неможат да се испо

loading...