Четири мртви во земјотрес во Турција

Loading...

Пред кратко време беше објавено дека Турција е погодена од многу силен земјотрес. Четири мртви во земјотрес во Турција, а земјотресот се почувствувал дури до Телавив. Силината на земјотресот е 6.8 степени.

loading...