„Чив е оној тротинет што сте го фрлиле у шахта“

Популарниот истаграм профил „Модернизам и ренесанса“ меѓу последните објави го сврти вниманието за однесувањето на скопјани кон новите електрични тротинети кои имаа за цел да го олеснат движењето во градот.

Во ова видео мајката ги критикува децата дека фрлиле тротинет во шахтата и им вели „ Кој го фрли тротинетот во шахтата?!Дали сте нормални ќе се затне“.
Доколку сте на работа или на некое јавно место ве предупредуваме да го пуштите видеото кога ќе стигнете дома, затоа што предизвикува неконтролирана смеа.

Автор зад овие хумористични видеа кои секојдневно ја засмеваат јавноста е Дуле Петров од „Фчерашни“. Профилот има 67.300 следбеници.
Погледнете уште неколку видеа од „Хуманизам и ренесанса“.

Пронајдете не на следниве мрежи: