Чувајте се гмизавци! Војната допрва почнува! Аца Лукас “полуде“ затоа што не замина за Австралија

Loading...

Српскиот пејач Аца Лукас дефинитивно нема да може да ја одржи турнејата во Австралија затоа што визата по втор пат не му е одобрена и покрај тоа што испратил доказ дека не е кривично осудуван во Србија.
– На сите наши луѓе таму им испраќам голем поздрав и жалење што стоките не ни овозможија да се дружиме. А, стоките, кои од овде агитирале преку своите секташки и предавнички канали да не добијам виза, испраќале лажни дојави, сега ќе го почувствуваат мојот гнев. Сега држете се затоа што сакавте да војувате со мене и јас вам гмизавци дегенерични, ќе ви го пружам тоа задоволство. За жал не можам да кажам кој е, но тој кој треба да знае, знае многу добро – рекол пејачот, а пишуваат српските медиуми и додава:
– Тие мислат дека ми наштетија со тоа што ми брцнаа во џебот, но ќе сфатат дека ние не сме исти, и дека мене парите не ми се приоритет и дека не сум како нив да ги сакам парите повеќе од своите деца. Тие мислат дека ако нив парите ги болат најмногу и мене ме болат, дополнува Лукас.

 

loading...