Шакира: Не е совршено да се биде мајка, но уживам во секој момент!

Loading...

Колумбуската пејачка Шакира проговори за мажите во нејзиниот живот- нејзиниот дечко Пике и синот Милан.
Три месеци откако го роди својот прв син, Шакира откри дека не знаела колку е тешко да се биде мајка.
„Не знаев дека на децата им требаат толку многу пелени! Тој е мирно и прекрасно дете, но никој не ми кажа дека ќе изгубам толку многу енергија. Но, сепак уживам во секој момент. Само велам дека мајчинството не е толку идилично како што се зборува, но сепак не е толку страшно“, пренесува Перез Хилтон.
Иако за мајчинството често се зборува дека е најтешката работа во светот, убавата пејачка е навистина среќна што го има Пике покрај себе.
„Фала му на Господ , што Пике е многу ангажиран. Прекрасен е и ми помага околу се, нема нешто што тој не работи. Не би можела се тоа сама,“ искрено признава Шакира.Колумбуската пејачка Шакира проговори за мажите во нејзиниот живот- нејзиниот дечко Пике и синот Милан.

loading...