Шанац сакаше да го пофали Мицко ама во коментарите под текстот не се сложија баш со него

Loading...

Како што тоа обично бива патот до пеколот е поплочен со златни намери. Знаејќи го Мицко дека е во јак его трип во последно време неговите дворјани се обидуваат да му се додворат за да ја придобијат некако позицијата на „главен дворски шут“. Па така, а никако во ова не мислиме дека Шанац предничи, бидејќи имаме сознанија дека другите дворјани се во константен натпревар, менуваат дисциплини, измислуваат досетки, се качуваат по планини и слично… само да се биде блиску до „светлината“, како што беше речено… Но публиката мисли поинаку. Илустрацијата под текст. 

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...