Швалерите ги мачат комплекси! Психолозите издвоија 5 карактеристики на неверните мажи

Несигурните и незадоволни мажи повеќе изневеруваат бидејќи на тој начин го задоволуваат своето его, тврдат психолозите. Експертите велат дека таа можността создава прељубници, но психотерапевтите веруваат дека секоја жена може … Продолжи со читање Швалерите ги мачат комплекси! Психолозите издвоија 5 карактеристики на неверните мажи