Шведска: Започна микрочипирањето (видео)

Loading...

Шведска: Започна микрочипирањето (8 мин видео), сега за сега е доброволно и со ентузијасти. Што е следно??

Околу 130 фунти чини да се инсертира чипот внатре во организмот. Погледајте го видеово каде што се прикажани ентузијасти кои за себе сметаат дека се киборзи. Тие сметаат дека се што сега им е потребно на електронско ниво, клучеви, телефон, кредитни картички, пасворди, се е вградено во чиповите.

компанијата “Biohax” успешно го спроведува сега за сега проектот за вградување на поткожни чипови. Веќе неколку илјади луѓе во Шведска го вградија. Претставникот на компанијата се надева во скоро време на пробив на европскиот пазар.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...