Шверцување iPad

Loading...

Јапонската крајбрежна стража запленила  шверцувани пакети со iPad вредни околу 8.000 евра.Јапонската крајбрежна стража запленила  шверцувани пакети со iPad вредни околу 8.000 евра.

loading...