Шестгодишно дете се грижи само за себе

Loading...

Животот на шестгодишниот Ah –long воопшто не е лесен.Тој е  заразен со ХИВ и принуден е да живее сам во едно село во јужниот дел од Кина. Тој се грижи сам за себе откако неговите родители го изгубиле животот од истиот вирус.
Тој секој ден го прави истото, пере , готви, се обидува да учи и покрај тоа што од училиште бил исфрлен поради ХИВ – вирусот. Неговата 84-годишна баба го посетува често, но не живее со неа. Единствен негов другар е кучето Лео Хеи.Животот на шестгодишниот Ah –long воопшто не е лесен.Тој е  заразен со ХИВ и принуден е да живее сам во едно село во јужниот дел од Кина

loading...
Loading...