Шест годишно дете донело пиштол во градинка

Loading...

Полицијата од Охајо соопштила дека вчера во една градинка од шест годишно дете запленила пиштол.
Пиштолот бил откриен кај момчето, откако некој пријавил дека во пантолоните носи нешто што делува како тежок предмет.
Полицијата не открива дали пиштолот бил наполнет или не, но на фотографијата која била објавена се гледаат куршуми со пиштолот.


Освен тоа, полицијата соопштила дека момчето нема да биде обвинето бидејќи е премногу младо, а ќе се истражува од каде го набавил оружјето.

loading...