Шест причини поради кои девојките може да помислат дека сте геј

Loading...

Девојките момците ги категоризираат поради неколку причини. Во продолжение прочитајте кои се шестте причини поради кој девојките може да помислат дека сте геј.
1.Секогаш зборувате со колку девојки се „мувате“.
Доколку постојано го зборувате ова тогаш сте сомнителни. Во очите на девојката или сте геј или женкар или голем измамник.
2.Хомофобични сте
Постојано се жалите од момците кои се геј. Девојките се прашуваат зошто?
3. Го имате „оној поглед“ на работите
Можете да препознате кога некој е геј, одлични сте кога се облекувате, знаете да ги споите боите…па на девојките тоа им е чудно.
4. Премногу сте хетеросексуални
5. Ништо доволно не ве интересира
Смувавте одлична девојка и кај неа сте во стан но вашиот интерес исчезна…. Да таа мисли дека сте геј
6. Премногу озборувате
Последното нешто што треба да го направите е да оговарате со девојки.Девојките момците ги категоризираат поради неколку причини. Во продолжение прочитајте кои се шестте причини поради кој

loading...