Шиц, шиц мала – Зевзекманија

Срам те било бе простачино. Ти на мене шиц, шиц… Треба бе да те стават во зоолошка бе сељачино. Македонски простак, магаре едно…
Погледајте го видеово кое има над 2 милиони прегледи. Класика на македонскиот хумор… кој наскоро ќе биде северномакедонски… Ч)

Зевзекманија – Шиц, шиц мала

Zevzekmanija – Шиц, шиц мала► https://youtu.be/aUtQOpoC3-k

Gepostet von Канал 5 Телевизија am Samstag, 8. September 2018

Loading...