Шокантно видео: Болсонеро ги предизвикал пожарите во Амазон?

Loading...

На Фејсбук се појави шокантно видео во кое како што наведува авторот на видеото, владата на  претседателот на Бразил, Болсонеро е виновна за пожарите во прашумата. За што поточно се работи погледнете во видеото:

loading...