Шокантно: Карлеуша откри како го затрула сопругот

Loading...

Јелена Карлеуша секоја сабота атмосферата во Ѕвездите на Гранд ја доведува до вжештување. Во епизодата која ќе биде емитувана, ЈК раскажала како го „отрула“ својот сопруг, фудбалерот Душко Тошиќ.
Сакајќи на сите да им открие колку Душко ја сака, Јелена на колегите во жирито им раскажала како изгледало кога таа еднаш му готвела.
-Јас на мојот Душко му готвев само еднаш. Шпагети со смрзнат џигер. Мојот Душко изеде се. Тоа што му се слоши на натпреварот е друга работа -раскажала ЈК, а членовите на жирито се валкале од смеа.

loading...