Шокантно – 9 ЕУ држави му забраниле прелет на рускиот авион со помош за Италија

Шокантно – 9 ЕУ држави му забраниле прелет на рускиот авион со помош за Италија. Истражував за вас. Го најдов оригиналниот твит на кој има огромни број на реакции од … Продолжи со читање Шокантно – 9 ЕУ држави му забраниле прелет на рускиот авион со помош за Италија