Шок за невестата: Принцот ги покани своите поранешни девојки

Loading...

На венчавкатана принцот Хари и Меган, за која долго се најавуваше, зборуваше и пишуваше, се појавии поранешната девојка на Хари, Кресенда Бонас.


Тој со манекенката се забавуваше со принцот од 2012 до 2014 година.
Се појави и неговата поранешна девојка со која беше најдолго, од 2004 до 2010 година.
Инаку, голем број славни лица пристигнаа на можеби најважното случување овој викенд во светски рамки

 

loading...