Шпанија вработува 50.000 здравствени работници

Поради порастот на инфицирани луѓе од Ковид-19 во Шпанија на работа ќе бидат вратени пензионираните лекари и медицински сестри, а ќе се вработуваат и студентите по медицина, кои се последна … Продолжи со читање Шпанија вработува 50.000 здравствени работници