Шпекулација или вистина: Сопственикот на ресторанот МОШ приведен во Беко?

Loading...

Газдата на Мош Мете го однеле у Беко со обвинител и сто џандари…претера бе дечко јбг
Ова после два дена притисок од медиумите и од пазарната инспекција дека ресторанот МОШ работи незаконски во дел на непочитување на донесените правилници за работа во корона време…

loading...