Штабот на ВМРО-ДПМНЕ на Google Maps преименуван во „Палата Бугари у Устав“

Партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ или Белата палата на Google Maps доби ново име „Палата Бугари у устав“.

Кој стои зад промената на името и од кога е сменето името на Google Maps нема информации, пишува ТВ21.

Пронајдете не на следниве мрежи: