Штити од сида: Венчаница направена од кондоми

Loading...

Од клиниката за истражување на ХИВ и слични полови инфекции при универзитет во Австралија создале единствена венчаница во чест на една хуманитарна акција.
Тие создале венчаница целосно составена од кондоми со цел да ја подигнат свеста на граѓаните за половите инфекции, па ја изложиле венчаницата на хуманитарна акција со цел да соберат средства за лечење на половата инфекција – кламидија. Од клиниката за истражување на ХИВ и слични полови инфекции при универзитет во Австралија создале единствена венчаница

loading...
Loading...