Што знаеш ти, никој не знае: На Врањеш баш му е гајле што Карлеуша минува низ пекол, продолжи да ја провоцира со оваа снимка!

Loading...
Огњен Врањеш со новата снимка успеа да ја испровоцира јавноста. Имено, тој објави снимка како вежба во теретана и слуша песна која има интересен текст.

Додека Карлеуша се труди да го зачува својот брак, со денови не спие заради се што и се случи, а наводно Душко Тошиќ бара од неа со децата да оди да живее во Кина, Врањеш воопшто не се потресува.
По порно-аферата со Карлеуша Врањеш не се огласуваше, но преку својот Инстаграм со оваа своја постапка многумина доведе “до лудило“.
“Зборовите се поголеми од делата, егото е поголемо од телото, што знаеш ти, никој не знае, прочита дека си е.ач“, гласи стихот од песната која ја постави фудбалерот, а на снимката се гледа како вежба во теретана.
Бидејќи аферата поприма континентални димензии и има секојдневно нови информации, се за КАРЛЕУША ПРОЧИТАЈТЕ СЕГА И ТУКА

loading...