Што значи да сонувате тигар? Ова величествено животно е за некого сила, а за некого страв

Тигрите се меѓу најголемите мачки во животинското царство. Со прекрасна сила, агилност и грациозност, тигрите станаа препознатливи како симбол на моќ. Значи, што значи кога оваа дива мачка се појавува во вашиот сон?


Сонувањето за тигри често го претставува вашиот однос со авторитетот и контролата. Вашиот сон може да значи дека сте авторитетна фигура. Сепак, тоа може да значи дека ја злоупотребувате својата моќ или не ја користите вашата позиција за да направите позитивни промени.

Од друга страна, тоа би можело да го открие и вашиот однос кон луѓето на моќни позиции.
Соништата за тигрите често се случуваат кога ќе се соочите со предизвик кој ќе ве „проголта“ и ќе ви го обземе животот. Тигарот може да го претставува вашиот работодавец, кариера или студии.
Можеби сте се нурнале во една активност и сте заборавиле да одвоите време за другите. Дозволивте еден аспект да го диктира или контролира остатокот од вашиот живот. Ова е нездрав начин на живеење и треба да се обидете да го промените.

Тигарот како добар, но и како лош сон
Сонот за тигар може да биде добар, бидејќи тигрите симболизираат моќ, авторитет, упорност и трпеливост. Меѓутоа, таквите визии може да значат и страв, губење на контрола и репресија. Сè зависи од тоа како го толкувате вашиот сон и чувствата што сте ги доживеале во светот на соништата.

читајте пулс24

Тигрите може да се појават во вашите соништа за да ве предупредат на претстојната опасност или непредвидливи промени.
Ако се работи за бел тип на тигар, тоа ви носи знак на духовен напредок, може да се каже и „просветлување“.

Пронајдете не на следниве мрежи: