ШТО ЗНАЧИ ПОБЕДАТА НА ЕРДОГАН ЗА ТУРЦИЈА А ШТО ЗА ЗАПАДОТ: По 20 години владеење сака да ги влече конците како што му одговара

Пронајдете не на следниве мрежи: