Што кога охриѓанец грешно се паркира во Скопје

Loading...

Изгледа почнавме да си ги менуваме улогите. Скопјани во Охрид се „скопјанишча“, ама очигледно и охриѓани во Скопје прераснаа во „охриѓаништа“.
Барем по тој принцип изреагирал некој од нашиот главен град кога граѓанин од Охрид си ја паркирал колата пред контејнерите пред Државна болница, па ѓубрето наместо каде што му е местото завршило врз багажникот на автомобилот од Охрид. А, богами ни регистерската таблица на автомобилот не спасила глава. 

извор: zase.mkИзгледа почнавме да си ги менуваме улогите. Скопјани во Охрид се „скопјанишча“, ама очигледно и охриѓани в

loading...
Loading...