Што можат да направат мажите за подобра предигра?

Loading...

На мажите предиграта им е здодевна и веднаш сакаат да преминат на сексуалниот чин, но од друга страна, на жените предиграта им е многу потребна.
Предиграта треба да им биде важна и на мажите затоа што треба да размислуваат за тоа како да ја задоволат партнерката.
Чекорите на предиграта треба да се следат еден по еден, движејќи се од една до друга ерогена зона.
Расположете ја
Ова не значи дека секогаш мора да пиете вино или да пуштите романтична музика. Доволно е да ѝ кажете дека ве излудува. На тој начин вашата партнерка ќе се чувствува посакувано.
Прашајте ја што сака
Дознајте што ја возбудува вашата партнерка. Дали сака да ја гризете по врат, да ја бакнувате по стомакот или да ја врзете.


Може да ја зачините атмосферата со dirty talk за да откриете што сака. Ќе се изненадите колку сексуални фантазии ќе ви открие со оваа техника.
Не брзајте
Некои жени уживаат во груб секс, но не почнувајте уште на почетокот. Нејзиното тело ќе одговори на секој допир кој ѝ се допаѓа. Само слушајте ја како воздивнува. Тргнете полека од клиторисот и чекајте ги резултатите. Ќе полуди од задоволство.
Обрнете внимание на сите делови од нејзиното тело
Не започнувајте со бакнежот со кој ќе тргнете кон нејзините гради, прескокнувајќи ги другите делови од телото.
Жените имаат многу ерогени зона, а едната од нив е вратот.
Доколку се насочите на едно место, на вашата партнерка ќе ѝ биде здодевно.
Бакнете ја по рамото, клучната коска, а истовремено допирајте ѝ ги градите. Истражувајте ги и останатите делови од телото.
Кога ќе ја пронајдете нејзината ерогена зона, задржете се таму некое време.

loading...
Loading...