Што открива за вас бојата на облеката?

Loading...

Бојата на облеката која ја носиме многу влијае на расположението, но има и многу силно влијание на тоа како влијаеме на луѓето околу себе и може да ја зголеми самодовербата.
Се прашувате што открива за вас бојата на маицата или фустанот кој го носите?
Сина – доверливи, лојални, вредни, софистицирани
Црвена – енергични, доминантни, импулсивни, способни
Виолетова – креативни, индивидуални, саможивни


Црна – авторитавни, елегантни, едноставни, незадоволни
Портокалова – ентузијасти, социјални, површни
Зелена – одлучни, задоволни, страствени
Розева – повлечени, чувствителни, романтични
Бела – ненаметливи, сигурни, уредни
Жолта – ведри, несериозни, интелигентни.

loading...