Што прави Угро денес

Loading...

Угро е отсутен од јавноста веќе подолго време. Сите се сеќаваме на неговите познати хитови “Знам дека си ти“, “Кажи да“, “ 6 броја“ и други, но никако да видиме нешто ново од него.
Најновите информации се дека се разведе од неговата сопруга Наташа со која беше шест години во брак, од кој имаат две керќи Ивана и Ема. Во моментов се шушка дека наводно сакал од оди во Америка и да работи како фотограф и камерман на брод. Во Македонија тој имаше продукција за снимање поп и фолк спотови, како и сендвичара во центарот на Скопје.
Угро е отсутен од јавноста веќе подолго време. Сите се сеќаваме на неговите познати хитови “Знам дека си ти&ldqu

loading...
Loading...