Што се може да ви се случи кога диво животно ќе ви дојде во двор?

Loading...

Оние кои живеат надвор од градот, без разлика дали станува збор за село или планина или некоја приградска населба, понекогаш имаат прилика да присуствуваат на неверојатни средби меѓу своите миленици и диви животни.Иако тоа може да изгледа многу симпатично, постојат ситуации кога големите ѕверки се наоѓаат во непосредна близина со луѓето… И тие, меѓутоа, сакаат да си играат.

loading...