Што се случува со Елена Велевска?

Навикнати да ја гледаме секогаш во најдоборо издание се изненадивме од последните слики на Елена Велевска. Овие слики таа е природна, без грам шминка и без филтри, но пак изгледа одлично.До нашата редакција беа пратени овие слики со коментар дека Елена Велевска се спрема да оди на пластичен хирург. Дали е ова вистина не знаеме?Елена Велевска беше овие денови во интерес на јавноста со приватнот живот. Дали реши да сврти нов лист и да направи сериозни промени и тотално различен имиџ? Оставаме на времето да покаже, но ние како редакција и посакуваме се најдобро.