Што ќе се случи ако не користите сапун 1 месец?

Loading...

Во просек, 8 минути дневно трошиме за туширање, а во период од 12 месеци трошиме околу 30 сапуни и 11 гелови за туширање.
Дали знаете што ќе се случи ако престанете да користите сапун или шампон кога се туширате?
На првиот ден од експериментот, истуширајте се само со топла вода и ставете дезодоранс направен од природни состојки. Можеби мислите дека ќе мирисате непријатно, но тоа нема да се случи.
Што ќе се случи со вашето тело доколку не користите сапун 1 месец, погледнете во новото, интересно видео на Bright Side.

loading...