Што ќе се случи ако цел месец се туширате со ладна вода?

Loading...

Ладниот туш можеби не им е омилен на повеќето луѓе – би избрале топла вода за бањање и релаксација, но ладен туш одвреме-навреме е одличен избор.
Имено, туширањето со ладна вода носи многу бенефити за телото.
Сепак, што што ќе се случи ако цел месец се туширате со ладна вода?

loading...
Loading...