Ѓорчев, Димитар и Мицковски во очајничка мисија да го убедат членството да се ажурира, но тоа не наседнува

Loading...

Деновиве шпартаат на терен, се појавуваат насекаде во очајнички обид да го мотивираат членството да се ажурира. Ние мислевме дека 30-40 проценти и покрај се ќе се ажурираат, но се прелажавме. Досега се ажурирани помалку од 5 проценти. А во некои комитети и под 3 проценти, вели нашиот добро упатен извор. 
Мицковски или не знае или не му чини да знае дека Ѓорчев е испукана муштикла и нема никакво влијание на истокот од државата. Некогаш беше икона за нив. Во меѓувреме ги заборави, ги остави на цедило, пушти корења во парламентот, го бранеше Заев и сега му текна со „лажни партиотски флоскули“ да се обраќа пред десеткуваните штабови – продолжува нашиот извор. А оној другиот на времето кодошел за парички во ДБК, за што има и документи и афера која е наречена ГЛУМЕЦ. Ама за негова среќа му е бизнис партнер на Мицковски во хидроцентралите и затоа „топ не го бие“.
Ама членството не само што не се ажурира, туку е се по незадоволно и понервозно од оваа опортунистичка и предавничка политика на претходно споменатите ликови.
Во Парламетот се менува името, идентитетот, историјата, јазикот, нашата посебност а господава им текнало за „некакви црнила“. Не смеат да бекнат за оваа „операција“ која се случува на очиглед на сите во државата… – вели нашиот добро упатен извор во внатрепартиските работи.
Па затоа на сите страни информираат дека ни под разно нема да се ажурираат. Дури и да дојде Свети Влатко и Свети Мицко…
Бонус, наш избор на темава од она што го има по социјалните мрежи кои што вријат секојдневно.

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...