Јавен тоалет од 19 век, претворен во кафуле

Loading...

Сега, гостите пијат кафе над некогашните wc школки.
Еден британски претприемач дошол до идеја машки јавен тоалет од 19 век во Лондон да го трансформира во пријатно кафуле  во кое ги задржал ѕидните и подни плочки и старите викторијански порцелански wc школки.
Сопственикот кафулето го нарекол “Attendant”, темелно го исчистил и реновирал.
Кафулето има  голем шанк, и гостите можат да седат на зелени барски столици поставени кај wc школките кои се трансформирани во места за седење.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Сега, гостите пијат кафе над некогашните wc школки.
Еден британски претприемач до

loading...