Јадете црвено овошје за да имате убава насмевка

Истражувањата покажуваат дека за блескаво бела насмевка, потребно е да јадеме боровинки и друго црвено овошје и зеленчук. Всушност, оваа храна содржи полифенол, супстанца која може да го спречи развојот … Продолжи со читање Јадете црвено овошје за да имате убава насмевка