Јандриоски го направи парче Мицковски. Што го влечеш народот по улици ако си се предал? 4 години не спречи ни едно предавство!

Кристијан Јандриоски во Фејсбук статус вели дека Мицкоски во 4 години не спречил ниедно предавство, па ни ова. Го пренесуваме неговиот статус во целост: Комплетно утната реторика. Што го влечеш … Продолжи со читање Јандриоски го направи парче Мицковски. Што го влечеш народот по улици ако си се предал? 4 години не спречи ни едно предавство!