Јанкуловска ја објави првата фотографија од синот

Eкс министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска ужива во улогата на мајка.
На социјалните мрежи, Јанкулоска објави фотографија на која е облечена во дресот на Ливерпул пред породување и фотографија од денес во пресрет на вечерашниот натпревар, повторно во дрес, но со малиот Петар во раце.

Loading...