Ја слушнаа и во Солунско поле, на Олимп татнеше „Врба ми изникнала“

Loading...

Среќата се множи кога се споделува…
Бескрајно се радувам што можам со вас да споделам еден од за мене најсреќните мигови, погледи и чувства –
највисоката точка на планнината на Боговите – МИТИКАС, ОЛИМП ( 2918 м.н.в. ).
Низ сите патешествија по патот – вие сте ми голема инспирација и ви благодарам за тоа.
На едно изгрејсонце во висините, со поглед кон Солунско поле , јас му/ви испеав песна…
– Врба ми изникнала – објави на свјото Фејсбук профил Зарина Првасевда

loading...
Loading...