Ја чекаа својата свадба од соништата, но се појави коронавирусот: Тие сепак решија да се венчаат, но дома

Loading...

Поради коронавирусот, многу парови мораат да ги откажат или одложат своите свадби.
Тоа им се случи на Ели и Џои кои ја подготвиле нивната свадба од соништата, но се соочиле со тоа дека нема да може да ја реализираат.
Сепак, ништо не можеше да им застане на патот на љубовта и да им ги уништи плановите да стапат во брак.


Тие судбоносното ДА го кажаа во својата дневна соба и стапија во брак во присуство на најтесниот круг од роднини и пријатели.

loading...