Јелена Карлеуша заврши на Али Експрес

Loading...

Пејачката Јелена Карлеуша се најде на сајтот за продажба – Али Експрес.
Имено, станува збор за фотографија на која пејачката носи одредено парче на облека, а изгледа на корисниците им се допаѓа како изгледа овој стајлинг на Карлеуша.
Така, корисникот го искорсти делото и ликот на Јелена за да на побрз начин ја продаде облеката.
Цената на хеланките и топот изнесува нешто повеќе од 20 долари.

loading...