Јелена Карлеуша проговори за естетските корекции на лице и тело

Loading...

Јелена Карлеуша (39) за време на гостувањето во позната ТВ-емисија отворено проговори за естетските корекции на своието лице и тело, како и за зафатите што допрва планира да ги направи.
Јас сум мекој што одамна ги зголеми градите. Кога е во прашање лицето, јас сум некој што во август ќе наполни 40 години. Конкретно, кога е во прашање моето лице, јас одлучив да направам ситни корекции на брчките кај човек што ќе го направи на најдобар можен начин“, искрена беше Карлеуша, и додаде:


Да кажам дека тоа никогаш нема да го направам, би била голема лага. Зошто да не го доведам своето тело до совршенство? Наместо во весниците да пишува: ‘Се здебелила’, ‘Ја стигнаа годините’, зошто да не пишува ‘Изгледа подобро од кога било’. Зборувам за сите жени, затоа што тоа многу значи кога е во прашање самодовербата“, изјави пејачката.

loading...