Јелена Карлеуша се потсети на одморот со Тоше

Loading...

Пејачката пребарувала по фотографиите во својот компјутер и случајно пронашла една која ја растажила па ја објавила на својот фејсбук профил. Јелена Карлеуша изјави дека е болна и дека одмара дома. Слободното време изгледа го искористи да прошета по својата фото архива , каде ја пронашла фотографијата со Тоше Проески и се потсетила на времето кога заедно снимале албуми во Грција. Затоа и објави дека никогаш нема да го заборави времето поминато заедно и дека Тоше е еден и единствен.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Пејачката пребарувала по фотографиите во својот компјутер и случајно пронашла една која ја растажила па ја објавила на

loading...