Јелена Карлеуша ќе пее гола на Ушќе!

Loading...

Јелена Карлевуша одговорила на многу провокативни и интересни прашања кои и ги праќале фановите и слушателите, а таа ги одговарала без влакно на јазикот. Еве дел од прашањата и одговорите:
Повеќе на ТЗМ.МКЈелена Карлевуша одговорила на многу провокативни и интересни прашања кои и ги праќале фановите и слушателите, а

loading...
Loading...