Јована Јоксимовиќ на свадба носеше елегантна тоалета, но сандалите и беа голема грешка

Loading...

Жељко Јоксимовиќ и неговата сопруга Јована, се појавија како гости на многу коментираната свадба на ќерката на поранешниот југословенски фудбалер Пикси.
Меѓу многуте познати личности се најдоа и тие, а пак Јована за оваа прилика се издвои со минималистичката црна тесна тоалета.


Но, она што беше мета на критика на социјалните мрежи беа кремастите сандали на платформа кои таа ги споила со елегантниот фустан.


На сите понекогаш им се случува модна грешна, а овој пат тоа во случајот беше Јована.

loading...