Јовановски: Не смее да се дозволи глупоста на Катица да ни ги уништи идеалите за правна и демократска држава

Loading...

Новинарот Борјан Јовановски со своја емисија ангажиран во “1ТВ“ по вчерашното апсење на Бојан Јовановски, алијас Боки 13 и оставката на специјалната oбвинителка Катица Јанева во јавноста се јави со реакција.
– Не смее да се дозволи глупоста на Катица да ни ги уништи идеалите за правна и демократска држава. Главите горе..оваа држава минува низ последните мелници на транзицијата и од нив ќе излезе онаква каква ни доликува да биде“ напиша Јовановски.

 

 

loading...